α-amylolysis of native corn, potato, wheat and rice starch granules.
Opis bibliograficzny
α-amylolysis of native corn, potato, wheat and rice starch granules. [AUT.] MONIKA SUJKA, KENNETH O. UDEH, JERZY JAMROZ. Ital. J. Food Sci. (Testo Stamp.) 2006 Vol. 18 No 4 s. 433-439, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2006 Vol. 18 No 4, s. 433-439, il., bibliogr.
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 sierpnia 2009 10:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.chiriottieditori.it/eng/ijf/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22056) wydawnictwo ciągłe #22056
PBN ID (hist.): 22056
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,506
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.