Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka.

Opis bibliograficzny

Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka. [RED.] AGNIESZKA DUDZIAK, MONIKA STOMA, LESZEK RYDZAK. Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, 200 s, il., bibliogr, 978-83-63761-92-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
200 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:10.50
Rekordy powiązane:Możliwości i ograniczenia odnawialnych źródeł energii na terenie Polski. [AUT.] ARKADIUSZ JANKOWSKI, KAROLINA MISZTAL, SYLWIA PALUCH. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 19-36, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Ekologiczna produkcja żywności jako narzędzie gwarantujące jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne. [AUT.] DAMIAN PRZYBYLSKI, AGATA NOWACZYK, AGNIESZKA LATOCH, ANNA KONONIUK, JUSTYNA LIBERA. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 53-65, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Relacje pomiędzy nakładami na ochronę środowiska i dochodami w przemyśle spożywczym. [AUT.] MARCIN NATONIEWSKI. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 67-75, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Dynamika zmian wybranych wskaźników oddziaływania przemysłu spożywczego na środowisko. [AUT.] MARCIN NATONIEWSKI. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 77-86, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Badanie wybranych właściwości fizycznych ekstrudowanej karmy dla ryb ozdobnych. [AUT.] KAROL KUPRYANIUK, KATARZYNA KOZŁOWICZ, GABRIELA NOWAK, KAMILA KASPRZAK, KATARZYNA ŻELIZKO. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 97-110, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Niekonwencjonalne metody utrwalania stosowane w przetwórstwie mięsa. [AUT.] ANNA KONONIUK, JUSTYNA LIBERA, AGNIESZKA LATOCH, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 111-122, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Nowoczesne trendy w produkcji żywności. [AUT.] MARTYNA GOLIAN, GABRIELA NOWAK, AGNIESZKA STAREK, AGATA BLICHARZ-KANIA. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 123-133, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Nowoczesne przekąski ekspandowane w polu mikrofalowym. [AUT.] MARTYNA GOLIAN, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MARCIN MITRUS, GABRIELA NOWAK, KAROL KUPRYANIUK. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 165-175, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Charakterystyka ekstrudowanych przekąsek z dodatkiem truskawek. [AUT.] GABRIELA NOWAK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, KATARZYNA KOZŁOWICZ, MARTYNA GOLIAN, KAROL KUPRYANIUK. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 177-192, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Rekord utworzony:13 października 2017 12:08
Ostatnia aktualizacja:2 listopada 2021 13:22

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-92-9
BPP ID: (59, 42627) wydawnictwo zwarte #42627

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się