Ekologiczna produkcja żywności jako narzędzie gwarantujące jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne.
Opis bibliograficzny
Ekologiczna produkcja żywności jako narzędzie gwarantujące jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne. [AUT.] DAMIAN PRZYBYLSKI, AGATA NOWACZYK, AGNIESZKA LATOCH, ANNA KONONIUK, JUSTYNA LIBERA. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 53-65, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.63 |
---|---|
Rekord utworzony: | 13 października 2017 13:54 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2019 14:12 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96d81
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-92-9
BPP ID: (59, 42647) wydawnictwo zwarte #42647
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.