Analiza struktury ekstrudantów skrobiowo-białkowych z wykorzystaniem metod sorpcyjnych z fazy ciekłej.
Opis bibliograficzny
Analiza struktury ekstrudantów skrobiowo-białkowych z wykorzystaniem metod sorpcyjnych z fazy ciekłej. [AUT.] MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK, RADOSŁAW KOWALSKI, URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. W: Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa Wrocław, 2017, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, s. 397- 409, il., bibliogr, 978-83-7717-264-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.77 |
---|---|
Rekord utworzony: | 31 października 2017 07:23 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 września 2019 10:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96d6a
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-264-3
BPP ID: (59, 42771) wydawnictwo zwarte #42771
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.