Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Analiza struktury ekstrudantów skrobiowo-białkowych z wykorzystaniem metod sorpcyjnych z fazy ciekłej.

Opis bibliograficzny

Analiza struktury ekstrudantów skrobiowo-białkowych z wykorzystaniem metod sorpcyjnych z fazy ciekłej. [AUT.] MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK, RADOSŁAW KOWALSKI, URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. W: Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa Wrocław, 2017, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, s. 397- 409, il., bibliogr, 978-83-7717-264-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa, s. 397- 409
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.77
Rekord utworzony:31 października 2017 07:23
Ostatnia aktualizacja:23 września 2019 10:48

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7717-264-3
BPP ID: (59, 42771) wydawnictwo zwarte #42771

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się