Właściwości zdrowotne jęczmienia zwyczajnego (Hordeum vulgare L.) (Health properties of barley (Hordeum vulgare L.))
Opis bibliograficzny
Właściwości zdrowotne jęczmienia zwyczajnego (Hordeum vulgare L.) (Health properties of barley (Hordeum vulgare L.)). [AUT.] KATARZYNA NIEWĘGŁOWSKA, MARCIN NATONIEWSKI, LESZEK RYDZAK, ANNA RODZEŃ, KATARZYNA PUSTELNIAK. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 65-69, il., bibliogr, 978-83-66139-46-6.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.42 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 września 2018 10:57 |
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 13:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00625ad49b31cced9631c
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-46-6
e-ISBN: 978-83-66139-45-9
BPP ID: (59, 44064) wydawnictwo zwarte #44064
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.