Wpływ rasy jagniąt na właściwości fizykochemiczne modelowych kiełbas surowo dojrzewających z serwatką kwasową.
Opis bibliograficzny
Wpływ rasy jagniąt na właściwości fizykochemiczne modelowych kiełbas surowo dojrzewających z serwatką kwasową. [AUT.] KAROLINA FERYSIUK, KAROLINA WÓJCIAK, DARIUSZ STASIAK, ELŻBIETA SOLSKA, KRZYSZTOF PATKOWSKI. W: Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 5-17, il., bibliogr, 978-83-63-761-75-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 9 kwietnia 2019 15:15 |
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 10:58 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff3b8ad49b31ccec0c093
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63-761-75-2
BPP ID: (59, 45081) wydawnictwo zwarte #45081
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.