Wpływ różnych parametrów zacierania na stopień odfermentowania brzeczki piwnej (The influence of selected mashing parameters on the degree of fermentation of beer wort)
Opis bibliograficzny
Wpływ różnych parametrów zacierania na stopień odfermentowania brzeczki piwnej (The influence of selected mashing parameters on the degree of fermentation of beer wort). [AUT. KORESP.] MARCIN NATONIEWSKI, [AUT.] LESZEK RYDZAK, KRZYSZTOF MITRUS, KATARZYNA NIEWĘGŁOWSKA, EWELINA SURDACKA, ANNA RODZEŃ. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 113-119, bibliogr., streszcz, 978-83-66139-81-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2019 08:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0060ead49b31cced9509b
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-81-7
e-ISBN: 978-83-66392-36-6
BPP ID: (59, 45899) wydawnictwo zwarte #45899
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.