Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku siemienia lnianego w dawkach pokarmowych cieląt odsadków rasy limousine na wartość rzeźną i skład chemiczny mięsa (Influence of linseed in Limousin calves diets on slaughter value and meat quality)

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku siemienia lnianego w dawkach pokarmowych cieląt odsadków rasy limousine na wartość rzeźną i skład chemiczny mięsa (Influence of linseed in Limousin calves diets on slaughter value and meat quality). [AUT.] ANETA KRAWIEC, PIOTR DOMARADZKI, PIOTR SKAŁECKI, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, PIOTR STANEK, MARIUSZ FLOREK, MICHAŁ PRASOW, MAREK KOWALCZYK, AGNIESZKA KALINIAK-DZIURA, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, KATARZYNA ZDRZAŁEK. W: Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej : Tom 1 / pod redakcją Witolda Chabuza, Bożeny Nowakowicz-Dębek Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 88-95, il.,bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej : Tom 1 / pod redakcją Witolda Chabuza, Bożeny Nowakowicz-Dębek, s. 88-95
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 grudnia 2020 10:12
Ostatnia aktualizacja:28 stycznia 2022 12:03

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-330-6
BPP ID: (59, 47126) wydawnictwo zwarte #47126

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się