Wykorzystanie wytłoków z pszczelnika mołdawskiego w kształtowaniu właściwości termofizycznych i fizykochemicznych lodów.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie wytłoków z pszczelnika mołdawskiego w kształtowaniu właściwości termofizycznych i fizykochemicznych lodów. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, SYBILLA NAZAREWICZ, RENATA RÓŻYŁO, MACIEJ NASTAJ, STANISŁAW PARAFINIUK, MAREK SZMIGIELSKI, AGATA BIEŃCZAK, NATALIA KOZŁOWICZ. W: Rola Inżynierii Rolniczej i Inżynierii Środowiska w Rozwoju Rolnictwa Zrównoważonego. 50 lecie Wydziału Inżynierii Produkcji Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 1970-2020 s. 34-34. Lublin 2021, Wydział Inżynierii Produkcji Uniwersytetu Przyrodniczego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydział Inżynierii Produkcji Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 października 2021 09:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 października 2021 09:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 47871) wydawnictwo zwarte #47871
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.