Economic effects of food industry waste management in the context of sustainable development.
Opis bibliograficzny
Economic effects of food industry waste management in the context of sustainable development. [AUT.] AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, MONIKA STOMA, [AUT. KORESP.] EMILIA OSMÓLSKA, [AUT.] LESZEK RYDZAK, PAWEŁ SOBCZAK. W: Book : Farm Machinery and Processes Management in Sustainable AgricultureXI International Scientific Symposium: Bari, Italy 13-15 June 2022 Bari 2022, Springer, s.97-106, 978-3-031-13089-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Springer
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 czerwca 2022 11:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 marca 2023 13:28 |
Linki zewnętrzne
PBN
637dfdca4097076055f07f99
Identyfikatory
ISBN: 978-3-031-13089-2
e-ISBN: 978-3-031-13090-8
BPP ID: (59, 48479) wydawnictwo zwarte #48479
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.