Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Economic effects of food industry waste management in the context of sustainable development.

Opis bibliograficzny

Economic effects of food industry waste management in the context of sustainable development. [AUT.] AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, MONIKA STOMA, [AUT. KORESP.] EMILIA OSMÓLSKA, [AUT.] LESZEK RYDZAK, PAWEŁ SOBCZAK. W: Book : Farm Machinery and Processes Management in Sustainable AgricultureXI International Scientific Symposium: Bari, Italy 13-15 June 2022 Bari 2022, Springer, s.97-106, 978-3-031-13089-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Book : Farm Machinery and Processes Management in Sustainable AgricultureXI International Scientific Symposium: Bari, Italy 13-15 June 2022, s.97-106
Wydawca:
Springer
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 czerwca 2022 11:53
Ostatnia aktualizacja:15 marca 2023 13:28

Identyfikatory

ISBN: 978-3-031-13089-2
e-ISBN: 978-3-031-13090-8
BPP ID: (59, 48479) wydawnictwo zwarte #48479

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się