Ocena jakości pieczywa pszennego z udziałem produktów ubocznych przerobu pomidorów i papryki.
Opis bibliograficzny
Ocena jakości pieczywa pszennego z udziałem produktów ubocznych przerobu pomidorów i papryki. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ANNA WIRKIJOWSKA, DOROTA TETERYCZ, ALDONA SOBOTA, AGATA BLICHARZ-KANIA, AGNIESZKA NAWROCKA. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 11. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 marca 2023 14:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 marca 2023 15:06 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/mon.2022.11
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-372-6
BPP ID: (59, 49260) wydawnictwo zwarte #49260
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.