Funkcjonalne produkty mięsne o obniżonej zawartości azotanu (III) sodu w żywieniu dzieci.
Opis bibliograficzny
Funkcjonalne produkty mięsne o obniżonej zawartości azotanu (III) sodu w żywieniu dzieci. [AUT.] KAROLINA M. WÓJCIAK, PAULINA KĘSKA, DARIUSZ M. STASIAK. W: IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa z cyklu Żywność - Żywienie - Dietetyka na temat: żywienie dzieci w/po pandemii s. 61-62. Częstochowa 2022, [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lipca 2023 12:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2023 12:38 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49378) wydawnictwo zwarte #49378
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.