Wpływ dodatku nasion gryki na jakość pasztetu mięsnego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku nasion gryki na jakość pasztetu mięsnego. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, DARIUSZ M. STASIAK. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 45. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lipca 2023 12:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2023 12:41 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/mon.2022.11
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-372-6
BPP ID: (59, 49379) wydawnictwo zwarte #49379
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.