Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka wyróżników tekstury bezglutenowych przekąsek z dodatkiem wybranych suszów owocowych (Characteristics of texture properties of gluten-free snacks supplemented with selected dried fruits)

Opis bibliograficzny

Charakterystyka wyróżników tekstury bezglutenowych przekąsek z dodatkiem wybranych suszów owocowych (Characteristics of texture properties of gluten-free snacks supplemented with selected dried fruits). [AUT. KORESP.] MAGDALENA PISZCZ, [AUT.] JULIA WRONA, KAMILA WĘGLOWSKA, JAKUB SOJA, KAROL KUPRYANIUK, PIOTR LEWKO, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: Wybrane zagadnienia z zakresu bromatologii. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 61-68, bibliogr. DOI: 10.24326/mon.2023.1
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wybrane zagadnienia z zakresu bromatologii. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, s. 61-68
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 października 2023 09:44
Ostatnia aktualizacja:30 listopada 2023 12:27

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-401-3
BPP ID: (59, 49635) wydawnictwo zwarte #49635

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się