Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena wpływu dodatku cordyceps sinensis na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne pieczywa pszennego.

Opis bibliograficzny

Ocena wpływu dodatku cordyceps sinensis na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne pieczywa pszennego. [AUT. KORESP.] PAULINA ŁYSAKOWSKA, [AUT.] ALDONA SOBOTA, PIOTR ZARZYCKI, ANNA WIRKIJOWSKA. W: IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach Współczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024 s.20. Wrocław 2024, 978-83-7717-402-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach Współczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024, s.20
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 października 2024 15:58
Ostatnia aktualizacja:1 października 2024 16:24

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7717-402-9
BPP ID: (59, 50413) wydawnictwo zwarte #50413

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się