Wpływ dodatku probiotycznie fermentowanych nasion ciecierzycy na jakość i cechy funkcjonalne chleba pszennego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku probiotycznie fermentowanych nasion ciecierzycy na jakość i cechy funkcjonalne chleba pszennego. [AUT. KORESP.] ANNA WIRKIJOWSKA, [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA. W: IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach Współczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024 s.33. Wrocław 2024, 978-83-7717-402-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2024 16:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 października 2024 16:18 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-402-9
BPP ID: (59, 50415) wydawnictwo zwarte #50415
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.