Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ warunków ekstruzji na wskaźnik ekspandowania i siły cięcia przekąsek bezglutenowych z dodatkiem owoców jagodowych (The influence of extrusion conditions on the expansion index and cutting force of gluten-free snacks with the addition of berries)

Opis bibliograficzny

Wpływ warunków ekstruzji na wskaźnik ekspandowania i siły cięcia przekąsek bezglutenowych z dodatkiem owoców jagodowych (The influence of extrusion conditions on the expansion index and cutting force of gluten-free snacks with the addition of berries). [AUT. KORESP.] JULIA WRONA, [AUT.] KAMILA WĘGLOWSKA, DAWID ŚWIDERSKI, JAKUB SOJA, PIOTR LEWKO, MACIEJ COMBRZYŃSKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: V Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt. Streszczenia s.82-82. Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
V Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt. Streszczenia, s.82-82
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 listopada 2024 09:09
Ostatnia aktualizacja:20 listopada 2024 09:13

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-424-2
BPP ID: (59, 50723) wydawnictwo zwarte #50723

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się