Trwałość przechowalnicza surowych wyrobów z mięśni udowych indyków z dodatkiem fasoli czerwonej oraz kultur bakteryjnych SAFEPRO® B-LC-20.
Opis bibliograficzny
Trwałość przechowalnicza surowych wyrobów z mięśni udowych indyków z dodatkiem fasoli czerwonej oraz kultur bakteryjnych SAFEPRO® B-LC-20. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, DARIUSZ M. STASIAK, ELŻBIETA SOLSKA, AGATA NOWACZYK, KRZYSZTOF BORKOWSKI. W: VIII sympozjum naukowe "Bezpieczeństwo żywnościowe i żywności" s. 9-10, [b.w].
Szczegóły publikacji
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2025 12:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2025 12:42 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50871) wydawnictwo zwarte #50871
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.