Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of natural antioxidants in meat and meat products.

Opis bibliograficzny

Application of natural antioxidants in meat and meat products. [AUT.] ANNA KASPRZYK. W: 13th International Conference on Astrophysics : Agriculture in changing climate, 15-16 November 2021, Lublin, Poland. Book of abstracts. Edited by / Artur Zdunek, Agata Pacek-Bieniek s. 125. Lublin 2021, Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 978-83-89969-72-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
13th International Conference on Astrophysics : Agriculture in changing climate, 15-16 November 2021, Lublin, Poland. Book of abstracts. Edited by / Artur Zdunek, Agata Pacek-Bieniek, s. 125
Wydawca:
Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 czerwca 2025 12:59
Ostatnia aktualizacja:17 czerwca 2025 12:59

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89969-72-9
BPP ID: (59, 51120) wydawnictwo zwarte #51120

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się