Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Studies on the useful properties of yeasts isolated from Polish red wines of spontaneous fermentation.

Opis bibliograficzny

Studies on the useful properties of yeasts isolated from Polish red wines of spontaneous fermentation. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, ADAM STANISZEWSKI. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 61. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts, s. 61
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 września 2025 14:14
Ostatnia aktualizacja:26 września 2025 14:14

Identyfikatory

ISBN: 978-83-977763-0-2
BPP ID: (59, 51291) wydawnictwo zwarte #51291

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się