Studies on the useful properties of yeasts isolated from Polish red wines of spontaneous fermentation.
Opis bibliograficzny
Studies on the useful properties of yeasts isolated from Polish red wines of spontaneous fermentation. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, ADAM STANISZEWSKI. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 61. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 września 2025 14:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2025 14:14 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://publikacje.up.lublin.pl/media/B…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-977763-0-2
BPP ID: (59, 51291) wydawnictwo zwarte #51291
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.