Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Koncepcja opracowania nowej gamy produktów ekstrudowanych z dodatkiem wybranych owoców i warzyw.

Opis bibliograficzny

Koncepcja opracowania nowej gamy produktów ekstrudowanych z dodatkiem wybranych owoców i warzyw. [AUT.] JAKUB SOJA, KATARZYNA LISIECKA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MACIEJ COMBRZYŃSKI. W: VIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w Praktyce". Książka Abstraktów s. 55-55. Lublin 2021, 978-83-943796-7-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w Praktyce". Książka Abstraktów, s. 55-55
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 września 2025 09:34
Ostatnia aktualizacja:29 września 2025 09:34

Identyfikatory

ISBN: 978-83-943796-7-4
BPP ID: (59, 51302) wydawnictwo zwarte #51302

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się