Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Proces ekstruzji pelletów przekąskowych wzbogaconych otrębami owsianymi.

Opis bibliograficzny

Proces ekstruzji pelletów przekąskowych wzbogaconych otrębami owsianymi. [AUT. KORESP.] JAKUB SOJA, [AUT.] MACIEJ COMBRZYŃSKI, BEATA BIERNACKA. W: X Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w Praktyce". Książka Abstraktów s. 94-94. Lublin 2024.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
X Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w Praktyce". Książka Abstraktów, s. 94-94
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 września 2025 10:08
Ostatnia aktualizacja:29 września 2025 10:08

Identyfikatory

BPP ID: (59, 51306) wydawnictwo zwarte #51306

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się