Pistacje (Pistachio vera L.) – właściwości prozdrowotne i zagrożenia dla zdrowia (Pistachios (Pistachio vera L.) – health benefits and health risks)
Opis bibliograficzny
Pistacje (Pistachio vera L.) – właściwości prozdrowotne i zagrożenia dla zdrowia (Pistachios (Pistachio vera L.) – health benefits and health risks). [AUT.] KAROLINA MADEJ, DANUTA LISIEWICZ, AGNIESZKA LATOCH. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Pod redakcją Marka Babicza i Kingi Kropiwiec-Domańskiej. Tom 5 Lublin 2025, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 68-75, il., bibliogr., sum, 978-83-7259-488-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 października 2025 08:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 października 2025 10:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
68e4d572fdbe830fcb9087f4
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-488-4
BPP ID: (59, 51342) wydawnictwo zwarte #51342
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.