Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Shortcrust cookies with teff flour and polyols: technological, nutritional, and sensory aspects (21st ICC Conference 2025. “Cereals and Pulses: Bridging Science and Innovation to drive the Transformation of the Food System”. 23-25 September 2025. Vienna, Austria. Book of Abstracts)

Opis bibliograficzny

Shortcrust cookies with teff flour and polyols: technological, nutritional, and sensory aspects (21st ICC Conference 2025. “Cereals and Pulses: Bridging Science and Innovation to drive the Transformation of the Food System”. 23-25 September 2025. Vienna, Austria. Book of Abstracts). [AUT. KORESP.] DOROTA TETERYCZ, [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, JULIA ZONTEK. W: 21st ICC Conference 2025. “Cereals and Pulses: Bridging Science and Innovation to drive the Transformation of the Food System”. 23-25 September 2025. Vienna, Austria. Book of Abstracts. s. 145. Vienna 2025, ICC–International Association for Cereal Science and Technology.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
s. 145
Wydawca:
ICC–International Association for Cereal Science and Technology
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 października 2025 16:35
Ostatnia aktualizacja:13 października 2025 08:29

Identyfikatory

BPP ID: (59, 51383) wydawnictwo zwarte #51383

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się