Shortcrust cookies with teff flour and polyols: technological, nutritional, and sensory aspects (21st ICC Conference 2025. “Cereals and Pulses: Bridging Science and Innovation to drive the Transformation of the Food System”. 23-25 September 2025. Vienna, Austria. Book of Abstracts)
Opis bibliograficzny
Shortcrust cookies with teff flour and polyols: technological, nutritional, and sensory aspects (21st ICC Conference 2025. “Cereals and Pulses: Bridging Science and Innovation to drive the Transformation of the Food System”. 23-25 September 2025. Vienna, Austria. Book of Abstracts). [AUT. KORESP.] DOROTA TETERYCZ, [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, JULIA ZONTEK. W: 21st ICC Conference 2025. “Cereals and Pulses: Bridging Science and Innovation to drive the Transformation of the Food System”. 23-25 September 2025. Vienna, Austria. Book of Abstracts. s. 145. Vienna 2025, ICC–International Association for Cereal Science and Technology.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
ICC–International Association for Cereal Science and Technology
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 października 2025 16:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 października 2025 08:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51383) wydawnictwo zwarte #51383
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.