Effect of fried dishes assortment on chosen properties of post-frying soybean oils as raw material for production of engine biofuels.
Opis bibliograficzny
Effect of fried dishes assortment on chosen properties of post-frying soybean oils as raw material for production of engine biofuels. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, WIESŁAW PIEKARSKI, BARBARA MANIAK, DARIUSZ ANDREJKO, GRZEGORZ ZAJĄC, ANDRZEJ MASŁOWSKI, AGNIESZKA SAGAN, BEATA BIERNACKA. Teka Komis. Mot. Energ. Rol._Pol. Akad. Nauk., Oddz. Lubl. 2012 T. 12 No 2 s. 237-243, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa 2012 T. 12 No 2, s. 237-243
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2013 12:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29799) wydawnictwo ciągłe #29799
PBN ID (hist.): 29799
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.