Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Odzysk substancji tłuszczowej przez ekstrakcję heksanem z posmażalniczych produktów odpadowych w aspekcie produkcji substytutu oleju napędowego (Recovery of fatty substances from post-frying waste materials by extraction with hexane)

Opis bibliograficzny

Odzysk substancji tłuszczowej przez ekstrakcję heksanem z posmażalniczych produktów odpadowych w aspekcie produkcji substytutu oleju napędowego (Recovery of fatty substances from post-frying waste materials by extraction with hexane). [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, WIESŁAW PIEKARSKI, DARIUSZ ANDREJKO, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, ANDRZEJ MASŁOWSKI, GRZEGORZ ZAJĄC, AGNIESZKA SAGAN, TERESA JAŚKIEWICZ, IRENEUSZ RACHAŃCZYK. Przem. Chem. 2014 T. 93 Nr 5 649-651, il., bibliogr. DOI: 10.12916/przemchem.2014.649
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014 T. 93 Nr 5, 649-651
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 czerwca 2014 13:09
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:18

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32753) wydawnictwo ciągłe #32753
PBN ID (hist.): 32753

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,399
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się