Effect of Mentha piperita on oxidative stability and sensory characteristics of cooked pork sausage.
Opis bibliograficzny
Effect of Mentha piperita on oxidative stability and sensory characteristics of cooked pork sausage. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ M. STASIAK. J. Food Process. Preserv. 2015 Vol. 39 Issue 6 1566-1573, il., bibliogr. DOI: 10.1111/jfpp.12383
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Processing and Preservation 2015 Vol. 39 Issue 6, 1566-1573
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 grudnia 2015 13:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c31
DOI
10.1111/jfpp.12383
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36848) wydawnictwo ciągłe #36848
PBN ID (hist.): 36848
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,894
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.