Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of curing and thermal treatment of the quality of meat products from turkeys fed diets enriched protein-xanthophyll extract of alfalfa.

Opis bibliograficzny

Effect of curing and thermal treatment of the quality of meat products from turkeys fed diets enriched protein-xanthophyll extract of alfalfa. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ M. STASIAK. Pol. J. Nat. Sci. 2015 Vol. 30 No 4 349-358, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF NATURAL SCIENCES 2015 Vol. 30 No 4, 349-358
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 maja 2016 13:11
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37916) wydawnictwo ciągłe #37916
PBN ID (hist.): 37916

Metryki

14,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się