Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena jakości konserw mięsnych oferowanych na rynku pod nazwą "konserwa tyrolska". >&rft.epage=>&rft_id=info:doi/10.19202/j.cs.2016.01.06&rft.language=pol.">

Opis bibliograficzny

Ocena jakości konserw mięsnych oferowanych na rynku pod nazwą "konserwa tyrolska". [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ M. STASIAK. Towarozn. Problemy Jakości 2016 nr 1(46) 59-67, il., bibliogr., streszcz.,sum. DOI: 10.19202/j.cs.2016.01.06
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 listopada 2016 12:39
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:41

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39696) wydawnictwo ciągłe #39696
PBN ID (hist.): 39696

Metryki

9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się