Effect of water extract of Urtica dioica L. on lipid oxidation and color of cooked pork sausage.
Opis bibliograficzny
Effect of water extract of Urtica dioica L. on lipid oxidation and color of cooked pork sausage. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA LATOCH, [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. J. Food Process. Preserv. 2017 Vol 41 Issue 2 1-7, il., bibliogr. DOI: 10.1111/jfpp.12818
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Processing and Preservation 2017 Vol 41 Issue 2, 1-7
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2017 11:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96f1b
DOI
10.1111/jfpp.12818
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40415) wydawnictwo ciągłe #40415
PBN ID (hist.): 40415
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,510
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.