Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of water extract of Urtica dioica L. on lipid oxidation and color of cooked pork sausage.

Opis bibliograficzny

Effect of water extract of Urtica dioica L. on lipid oxidation and color of cooked pork sausage. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA LATOCH, [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. J. Food Process. Preserv. 2017 Vol 41 Issue 2 1-7, il., bibliogr. DOI: 10.1111/jfpp.12818
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 stycznia 2017 11:40
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:04

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40415) wydawnictwo ciągłe #40415
PBN ID (hist.): 40415

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,510
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się