Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ sonikacji na stabilność i aktywność antyoksydacyjną kwasu kawowego (The effect of ultrasonic treatment on the stability and antioxidant activity of caffeic acid)

Opis bibliograficzny

Wpływ sonikacji na stabilność i aktywność antyoksydacyjną kwasu kawowego (The effect of ultrasonic treatment on the stability and antioxidant activity of caffeic acid). [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS, [AUT. KORESP.] MAREK SZMIGIELSKI, [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, KLAUDIA KAŁWA, LESZEK RYDZAK, AGATA BLICHARZ-KANIA, ANNA PECYNA. Przem. Chem. 2019 T. 98 Nr 6 s. 944-947, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2019.6.17
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019 T. 98 Nr 6, s. 944-947
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 lipca 2019 12:19
Ostatnia aktualizacja:1 lutego 2022 09:05

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45599) wydawnictwo ciągłe #45599

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,485
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się