Badania właściwości technologicznych mięsa wychładzanego po obróbce ultradźwiękami.
Opis bibliograficzny
Badania właściwości technologicznych mięsa wychładzanego po obróbce ultradźwiękami. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH. Zesz. Nauk. - Politech. Opol., Mech. 2000 Nr 256 z. 61 s. 97-103, il., bibliogr., streszcz., sum.IX Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS`2000 ; Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego ; Opole-Pokrzywna 2000, 6-8 września.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe - Politechnika Opolska. Mechanika 2000 Nr 256 z. 61, s. 97-103
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7103) wydawnictwo ciągłe #7103
PBN ID (hist.): 7103
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.