Effect of ultrasound processing of meat before freezing on its texture after thawing.
Opis bibliograficzny
Effect of ultrasound processing of meat before freezing on its texture after thawing. [AUT.] ZBIGNIEW DOLATOWSKI, DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2000 Vol. 3 Issue 2 Ser. Agricultural Engineering s. 2, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2000 Vol. 3 Issue 2 Ser. Agricultural Engineering, s. 2
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7886) wydawnictwo ciągłe #7886
PBN ID (hist.): 7886
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.