Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Zmiany uwodnienia miofibryli tkanki mięśniowej po sonifikacji.

Opis bibliograficzny

Zmiany uwodnienia miofibryli tkanki mięśniowej po sonifikacji. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH, JOANNA TWARDA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001 Warszawa 2001, Wydział Technologii Żywności SGGW, 5 s, il., bibligr.sum., tryb dostępu: CD-ROM, 83-915774-0-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001, 5 s.,
Wydawca:
Wydział Technologii Żywności SGGW
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Identyfikatory

ISBN: 83-915774-0-6
BPP ID: (59, 15674) wydawnictwo zwarte #15674
PBN ID (hist.): 15674

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 11:53

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się