Wybrane cechy posmażalniczego oleju rzepakowego jako surowca do produkcji komponentów paliw silnikowych w aspekcie zróżnicowanego asortymentu dań smażonych.
Opis bibliograficzny
Wybrane cechy posmażalniczego oleju rzepakowego jako surowca do produkcji komponentów paliw silnikowych w aspekcie zróżnicowanego asortymentu dań smażonych. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, BARBARA MANIAK, WIESŁAW PIEKARSKI, GRZEGORZ ZAJĄC. W: Ekoenergia ' 2009 : Streszczenia. Lublin, [b.w.], 2009. - S. 31.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ekoenergia ' 2009 : Streszczenia,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S. 31
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 marca 2010 13:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 października 2017 09:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23222) wydawnictwo zwarte #23222
PBN ID (hist.): 23222
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.