Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane cechy posmażalniczego oleju rzepakowego jako surowca do produkcji komponentów paliw silnikowych w aspekcie zróżnicowanego asortymentu dań smażonych.

Opis bibliograficzny

Wybrane cechy posmażalniczego oleju rzepakowego jako surowca do produkcji komponentów paliw silnikowych w aspekcie zróżnicowanego asortymentu dań smażonych. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, BARBARA MANIAK, WIESŁAW PIEKARSKI, GRZEGORZ ZAJĄC. W: Ekoenergia ' 2009 : Streszczenia. Lublin, [b.w.], 2009. - S. 31.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ekoenergia ' 2009 : Streszczenia,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S. 31
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 marca 2010 13:02
Ostatnia aktualizacja:24 października 2017 09:22

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23222) wydawnictwo zwarte #23222
PBN ID (hist.): 23222

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się