Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ masy tuszy dzików na wybrane cechy jakości mięsa.

Opis bibliograficzny

Wpływ masy tuszy dzików na wybrane cechy jakości mięsa. [AUT.] ANNA KASPRZYK, DARIUSZ M. STASIAK, JOANNA STADNIK, JERZY LECHOWSKI, ANDRZEJ STASIAK. W: Trzoda chlewna w gospodarce narodowej : VI Zimowa Szkoła Świniarzy, 19-21 lutego 2013 r., Szklarska Poręba S. 46. Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2013, 978-83-7717-122-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Trzoda chlewna w gospodarce narodowej : VI Zimowa Szkoła Świniarzy, 19-21 lutego 2013 r., Szklarska Poręba, S. 46
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 października 2013 16:51
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:12

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7717-122-6
BPP ID: (59, 30777) wydawnictwo zwarte #30777
PBN ID (hist.): 30777

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się