Wpływ masy tuszy dzików na wybrane cechy jakości mięsa.
Opis bibliograficzny
Wpływ masy tuszy dzików na wybrane cechy jakości mięsa. [AUT.] ANNA KASPRZYK, DARIUSZ M. STASIAK, JOANNA STADNIK, JERZY LECHOWSKI, ANDRZEJ STASIAK. W: Trzoda chlewna w gospodarce narodowej : VI Zimowa Szkoła Świniarzy, 19-21 lutego 2013 r., Szklarska Poręba S. 46. Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2013, 978-83-7717-122-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Trzoda chlewna w gospodarce narodowej : VI Zimowa Szkoła Świniarzy, 19-21 lutego 2013 r., Szklarska Poręba, S. 46
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2013 16:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:12 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-122-6
BPP ID: (59, 30777) wydawnictwo zwarte #30777
PBN ID (hist.): 30777
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.