Food pairing – science or culinary tool = Food pairing – nauka czy narzędzie kulinarne.
Opis bibliograficzny
Food pairing – science or culinary tool = Food pairing – nauka czy narzędzie kulinarne. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH. W: Selected problems in the field of nutrition and food production = Wybrane problemy z zakresu żywienia i produkcji żywności / The monograph edited by Professor Dr Assoc. Eng. Danuta Kołożyn-Krajewska Częstochowa 2013, School of Graduate Studies in Hospitality Management and Tourism in Częstochowa, s. 268-280, il., bibliogr., sum., streszcz. [tekst także w j. polskim], 978-83-933915-3-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Selected problems in the field of nutrition and food production = Wybrane problemy z zakresu żywienia i produkcji żywności / The monograph edited by Professor Dr Assoc. Eng. Danuta Kołożyn-Krajewska, s. 268-280
Wydawca:
School of Graduate Studies in Hospitality Management and Tourism in Częstochowa
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.10 |
---|---|
Rekord utworzony: | 17 marca 2014 14:01 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2019 09:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.epnp.pl/ebook/A07396_selecte…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-933915-3-0
BPP ID: (59, 32265) wydawnictwo zwarte #32265
PBN ID (hist.): 32265
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.