Diety jednoskładnikowe w żywieniu człowieka.
Opis bibliograficzny
Diety jednoskładnikowe w żywieniu człowieka. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ M. STASIAK. W: Jakość żywności a żywienie w turystyce : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej Częstochowa 2014, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, s. 65-83, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-939558-0-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość żywności a żywienie w turystyce : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej, s. 65-83
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2015 08:35 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2019 08:47 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939558-0-0
BPP ID: (59, 35311) wydawnictwo zwarte #35311
PBN ID (hist.): 35311
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.