Barwa i tekstura sera twarogowego kwasowego przechowywanego w różnych opakowaniach.
Opis bibliograficzny
Barwa i tekstura sera twarogowego kwasowego przechowywanego w różnych opakowaniach. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015 S. 248. Kraków, Wydawnictwo PTTŻ, 2015, 978-83-935421-6-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, S. 248
Wydawca:
Wydawnictwo PTTŻ, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 lipca 2015 08:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-6-1
BPP ID: (59, 35431) wydawnictwo zwarte #35431
PBN ID (hist.): 35431
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.