Wykorzystanie mięsa wołowego i cielęcego do przygotowania potraw.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie mięsa wołowego i cielęcego do przygotowania potraw. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ M. STASIAK. W: Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina Warszawa 2016, Wydawnictwo SGGW, s. 288-303, il., bibliogr, 978-83-7583-665-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina, s. 288-303
Wydawca:
Wydawnictwo SGGW
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.10 |
---|---|
Rekord utworzony: | 23 listopada 2016 13:23 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 lutego 2019 10:27 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7583-665-3
BPP ID: (59, 39626) wydawnictwo zwarte #39626
PBN ID (hist.): 39626
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.