Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of sonication on beef ageing.

Opis bibliograficzny

Influence of sonication on beef ageing. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA STADNIK, DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH. W: Proceedings of 53rd International Congress of Meat Science and Technology, 5th-10th August 2007, Beijing, China / edited by: Guanghong Zhou, Weili Zhang [Beijing], China Agricultural University Press, 333-334, il., bibliogr, 978-7-81117-239-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of 53rd International Congress of Meat Science and Technology, 5th-10th August 2007, Beijing, China / edited by: Guanghong Zhou, Weili Zhang, 333-334
Wydawca:
China Agricultural University Press
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 grudnia 2016 14:05
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:54

Identyfikatory

ISBN: 978-7-81117-239-3
BPP ID: (59, 40315) wydawnictwo zwarte #40315
PBN ID (hist.): 40315

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się