Postrzeganie roli mięsa i jego przetworów w diecie przez młodzież różnych typów szkół ponadgimnazjalnych.
Opis bibliograficzny
Postrzeganie roli mięsa i jego przetworów w diecie przez młodzież różnych typów szkół ponadgimnazjalnych. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ M. STASIAK, JUSTYNA LIBERA. W: VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywnośc- Żywienie- Dietetyka : "Dietetyka w gastronomii i cateringu", Materiały konferencyjne s. 23-24. Częstochowa 2017, Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie, 978-83-7455-545-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywnośc- Żywienie- Dietetyka : "Dietetyka w gastronomii i cateringu", Materiały konferencyjne, s. 23-24
Wydawca:
Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 grudnia 2017 09:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 grudnia 2017 09:46 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7455-545-6
BPP ID: (59, 42995) wydawnictwo zwarte #42995
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.