Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Postrzeganie roli mięsa i jego przetworów w diecie przez młodzież różnych typów szkół ponadgimnazjalnych.

Opis bibliograficzny

Postrzeganie roli mięsa i jego przetworów w diecie przez młodzież różnych typów szkół ponadgimnazjalnych. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ M. STASIAK, JUSTYNA LIBERA. W: VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywnośc- Żywienie- Dietetyka : "Dietetyka w gastronomii i cateringu", Materiały konferencyjne s. 23-24. Częstochowa 2017, Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie, 978-83-7455-545-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywnośc- Żywienie- Dietetyka : "Dietetyka w gastronomii i cateringu", Materiały konferencyjne, s. 23-24
Wydawca:
Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 grudnia 2017 09:46
Ostatnia aktualizacja:18 grudnia 2017 09:46

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7455-545-6
BPP ID: (59, 42995) wydawnictwo zwarte #42995

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się