Bezpieczeństwo zdrowotne produktów mięsnych w aspekcie stosowania azotanów.
Opis bibliograficzny
Bezpieczeństwo zdrowotne produktów mięsnych w aspekcie stosowania azotanów. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ M. STASIAK. W: Bezpieczeństwo żywnosci i żywienia. Część I, Wybrane zagadnienia = Food and nutrition safety. Part I, Selected problems / praca zbiorowa pod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak Przemyśl 2017, Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, s. 37 - 47, bibliogr., sum, 978-83-62116-15-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.58 |
---|---|
Rekord utworzony: | 8 lutego 2018 12:16 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2021 11:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96d67
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62116-15-7
BPP ID: (59, 43248) wydawnictwo zwarte #43248
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.