Jakość kiełbas z mięsa daniela z dodatkiem serwatki kwasowej i inuliny.
Opis bibliograficzny
Jakość kiełbas z mięsa daniela z dodatkiem serwatki kwasowej i inuliny. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ MIROSŁAW STASIAK. W: Nauka, Technologia i Innowacje w Żywności i Żywieniu : Monografia naukowa / Praca zbiorowa pod redakcją Grażyny Budryn, Katarzyny Śliżewskiej Łódź 2019, Politechnika Łódzka Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, s. 75-88, il., bibliogr., sum, 978-83-66287-14-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Politechnika Łódzka Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.79 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 lipca 2019 08:55 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2021 11:25 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66287-14-3
BPP ID: (59, 45666) wydawnictwo zwarte #45666
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.