Barwa i oświetlenie żywności – zapewnienie jakości wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Barwa i oświetlenie żywności – zapewnienie jakości wyrobów mięsnych. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH. W: Żywność w XXI wieku – jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 89-103, il., bibligr. DOI: 10.24326/mon.2022.15
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 czerwca 2023 08:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 czerwca 2023 08:59 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/mon.2022.15
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-384-9
BPP ID: (59, 49306) wydawnictwo zwarte #49306
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.