Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ nadźwiękawiania na właściwości mechaniczne tkanki mięśniowej.

Opis bibliograficzny

Wpływ nadźwiękawiania na właściwości mechaniczne tkanki mięśniowej. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Procesy technologiczne a jakość żywności. XXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Olsztyn, 1998, 21-32 września S. 85-86. Olsztyn, Akademia Rolniczo-Techniczna, 1998, 83-87443-65-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Procesy technologiczne a jakość żywności. XXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Olsztyn, 1998, 21-32 września, S. 85-86
Wydawca:
Akademia Rolniczo-Techniczna, 1998
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:44

Identyfikatory

ISBN: 83-87443-65-4
BPP ID: (59, 4960) wydawnictwo zwarte #4960
PBN ID (hist.): 4960

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się