Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie mlecznych napojów fermentowanych i techniki sous-vide w kreowaniu kruchości wieprzowiny.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie mlecznych napojów fermentowanych i techniki sous-vide w kreowaniu kruchości wieprzowiny. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, MAŁGORZATA MOCZKOWSKA-WYRWISZ, PIOTR SAŁEK, DARIUSZ M. STASIAK. W: Mięso i jego przyszłość w erze zrównoważonego rozwoju. Poznań 28.09.2023 s. 16. Poznań 2023, [b.w].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Mięso i jego przyszłość w erze zrównoważonego rozwoju. Poznań 28.09.2023, s. 16
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 marca 2024 15:28
Ostatnia aktualizacja:10 marca 2024 15:28

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49955) wydawnictwo zwarte #49955

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się