Zastosowanie mlecznych napojów fermentowanych i techniki sous-vide w kreowaniu kruchości wieprzowiny.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie mlecznych napojów fermentowanych i techniki sous-vide w kreowaniu kruchości wieprzowiny. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, MAŁGORZATA MOCZKOWSKA-WYRWISZ, PIOTR SAŁEK, DARIUSZ M. STASIAK. W: Mięso i jego przyszłość w erze zrównoważonego rozwoju. Poznań 28.09.2023 s. 16. Poznań 2023, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Mięso i jego przyszłość w erze zrównoważonego rozwoju. Poznań 28.09.2023, s. 16
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 marca 2024 15:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 marca 2024 15:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49955) wydawnictwo zwarte #49955
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.