Zastosowanie bioprotekcji w produkcji wyrobów z mięsa indyka o cechach żywności wygodnej.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie bioprotekcji w produkcji wyrobów z mięsa indyka o cechach żywności wygodnej. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, DARIUSZ M. STASIAK, PATRYCJA SKWAREK, KRZYSZTOF BORKOWSKI. W: Konferencja naukowa; "Przyszłość żywności czy żywność przyszłości?". Komunikaty naukowe s.32. Kraków 2024, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-962880-5-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2025 13:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2025 13:05 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-962880-5-9
BPP ID: (59, 50875) wydawnictwo zwarte #50875
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.