Wpływ obróbki ultradźwiękami mięsa na zmianę lepkości dynamicznej białek miofibrylarnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki ultradźwiękami mięsa na zmianę lepkości dynamicznej białek miofibrylarnych. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ M. STASIAK, A. TROJANOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. XXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii Chemii Żywności. Poznań, 2000, 14-15 września S. 177. Poznań, Drukarnia PRODRUK, 2000, 83-86707-6-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. XXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii Chemii Żywności. Poznań, 2000, 14-15 września, S. 177
Wydawca:
Drukarnia PRODRUK, 2000
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:52 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86707-6-8
BPP ID: (59, 7325) wydawnictwo zwarte #7325
PBN ID (hist.): 7325
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.