Barwa i tekstura sera twarogowego kwasowego przechowywanego w różnych opakowaniach.
Opis bibliograficzny
Barwa i tekstura sera twarogowego kwasowego przechowywanego w różnych opakowaniach. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. W: Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza / pod red. nauk. Joanny Stadnik i Izabelli Jackowskiej Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 299-308, il., bibliogr, 978-83-935421-7-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza / pod red. nauk. Joanny Stadnik i Izabelli Jackowskiej, s. 299-308
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 31 sierpnia 2015 08:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 stycznia 2019 09:06 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-7-8
BPP ID: (59, 35976) wydawnictwo zwarte #35976
PBN ID (hist.): 35976
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.